Maatwerk software

Voor speciale wensen

Voor klanten met bijzondere wensen ontwikkelen wij maatwerk software. Dit kunnen kleine, tijdelijke projecten zijn maar ook langlopende trajecten. Wij ontwikkelden onder andere diverse soorten webapplicaties, koppelingen met software van andere partijen, software voor multimedia installaties en laboratoriumsoftware.

Hieronder een paar leuke voorbeelden.

Multimedia installaties

Voor onze collega's van Flink ontwikkelden wij voor diverse projecten software voor de Arduino, een klein microprocessor board waarmee sensoren en andere randappparatuur bestuurd kunnen worden. Hiermee is bijvoorbeeld een dj-booth ontwikkeld voor een mini-popfestival in Madurodam.

Ook programmeerden wij een live twitterfeed LED-matrix en een video-opname booth voor Liberation Route Europe.

Voor het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht programmeerden wij de software voor een vier meter hoge videoprojectie waarop bezoekers hun eigen teksten kunnen invoeren middels een touchscreen keyboard.

PARC

In samenwerking met Tata Steel Europe ontwikkelen wij software voor de SEM-EDS electronenmicroscoop. De software bepaalt aan de hand van spectrum analyse de chemische samenstelling van een monster. Tevens kan een korrelherkenning en analyse per korrel gedaan worden. U kunt hierover meer lezen in het eerder gepubliceerde artikel.