Technische realisatie

Speciaal voor u gemaakt

Klanten vragen vaak wat de mogelijkheden zijn. Wij draaien de vraag liever om: welk probleem wil je dat we oplossen? Want eigenlijk is alles mogelijk. Van nieuwe dingen ontwikkelen gaat ons programmeursbloed sneller stromen.

Wij werken dan ook niet met kant-en-klare templates of systemen, maar programmeren alles zelf. Maatwerkoplossingen, toegesneden op de behoefte van onze opdrachtgever. Van eenvoudige online presentaties tot complexe dataverwerking. Koppelingen met bestaande crm-systemen en databases zijn geen probleem.

Content management, een leuke klus!

Teksten veranderen, een foto plaatsen of een downloadbaar bestand op je website zetten: het onderhoud van je website moet makkelijk zijn, niet iets waar je een dag voor moet gaan zitten. Hiervoor hebben wij 2CMS ontwikkeld. Een dummyproof content management systeem dat van websitebeheer een leuke klus maakt.

2CMS wordt specifiek voor jouw website ingericht en bevat alleen die functies die je daadwerkelijk gebruikt. Wel zo overzichtelijk toch? Voor je speciale behoeften ontwikkelen wij extra modules die geheel op jouw wensen zijn toegespitst.